dimecres, 9 de novembre del 2011

IDENTITAT!



Bones tardes!
El passat dilluns vam realitzar una activitat emotiva a l’assignatura d’estratègies sobre la identitat. El nostre grup “estrelles de mar” vam decidir fer un àlbum amb moments importants de la nostra vida i una capsa en la qual hi havia records de la nostra vida i família.
Per poder fer les exposicions, vam tenir una gran feina anterior de recerca d’informació, visitar avis, parlar amb els pares, mirar entre cents de fotografies les imatges que més m’agradaven i sobretot emocionar-me veient imatge que ja se m’havien oblidat, records, posar-me la pell de gallina, plorar... van ser unes hores intenses amb les quals ho comentava amb na Erika, bffff que complicat que és això!! Quins moments elegir? Ella me deia que la infantesa i feliços, jo vaig discrepar i vaig pensar que en la meva “estrella” hi havia de posar els moments que més m’havien marcat, perquè consider que de les males experiències també treim aprenentatges i coses positives!
Va ser un capvespre curt per exposar tot el que volíem, però molt polit i sencer!

4 comentaris:

  1. Per cert, fer aquesta aportació al blog m'ha animat na Erika quan m'ha dit que ella l'havia fet! Gràcies!!

    ResponElimina
  2. Ana estas mooolt xata a sa foto!! m'agrada moolt!! ;)

    ResponElimina
  3. Hola Ana, aquesta foto és matadora! Tens tota sa raó quan dius que tot allò dolent passa a ser un aprenentatge, i al final, amb el temps, ho podem arribar a considerar positiu, perquè hem tret una lliçó i ens servirà per fer-nos forts da cara a la vida.
    Un beso. M´agrada molt es teu blog.

    ResponElimina
  4. Gràcies Natàlia!! pens que de quasi be tot podem treure alguna cosa positiva en aquesta vida, encara que triguem anys en fer-ho! Mai és tard!

    ResponElimina